Un petit misteri / Un pequeño misterio / A little mystery

© Jordi Cerdeira i Ribot

A vegades, es capturen animals que no són ocells a les xarxes d’anellament. Rat-penats i insectes diversos poden quedar-hi atrapats, però avui ens ha sorprès trobar el que veieu a la foto de dalt.

Sí, és el cefalotorax d’un juvenil de cranc de riu americà  (Procambarus clarkii), un crustaci invasor molt abundant al riu Llobregat, però que, de cap manera, hauria de ser a la part mitja d’una xarxa disposada prou lluny de la riba del riu.

La resposta al misteri, la teniu a la foto de sota… Sembla que algú transportava el seu dinar en caure a la xarxa….

________________________________________

A veces, se capturan animales que no són aves en las redes de anillamiento. Murciélagos y todo tipo de insectos puden quedar atrapados, ero hoy nos ha sorprendido encontrar lo que veis en la foto superior.

Sí, es el cefalotoçórax de un juvenil de cangrejo de río americano  (Procambarus clarkii), un crustáceo invasor muy abundante en el río Llobregat, pero que, de ningún modo, debería de estar en la parte media de una red situada suficientemente lejos de la orilla del río.

La respuesta al misterio, la tenéis en la foto de debajo … Parece que alguien transportaba su comida cuando cayó en la red….

________________________________________

Sometimes, non-bird animals are caught in mist nets. Bats and a lot of insects can get trapped, but today we were surprised to find this (photo on top). Yes, it’s a cephalothorax of a juvenile american crayfish (Procambarus clarkii), a very abundant invasive crustacean in Llobregat river, but, what does it in the middle of a net far from the river….

The answer to this mystery, you haveit in the photo below… It semms that somebody was transporting their food when fell into the net…

© Jordi Cerdeira i Ribot

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s