Philloscopus collybita: Cercant el bon temps / Buscando el buen tiempo / looking for fine weather

Mosquiter comú (Phylloscopus collybita) anellat el 11 d’octubre de 2020 en terme de Ballerum (Thiested, regió de Nordjylland) a Dinamarca durant una sessió d’anellament. És un exemplar de primer any (nascut el mateix 2020).

© Jordi Cerdeira i Ribot

És recuperat l’11 de desembre de 2021 al pas del riu Llobregat per Olesa de Montserrat (comarca del Baix Llobregat) a Catalunya en una sessió d’anellament matinal. El seu estat era bo, amb un pes de 8 grams i un codi Euring pel greix i múscul de 2.

Després de 456 dies (1 any i 3 mesos), aquest menut i jovenet ocell apareix a 1.793 quilòmetres de distància en línia recta. Un bon viatge des de la que podria ser la seva zona de naixement a l’àrea d’hivernada.

____________________________________

Mosquitero común (Phylloscopus collybita) anillado el 11 de octubre de 2020 en Ballerum (Thiested, región de Nordjylland) en Dinamarca durante una sesión de anillamiento. Se trata de un ejemplar de primer año (nacido el propio 2020) .

© Jordi Cerdeira i Ribot

Es recuperado el 11 de diciembre de 2021 en Olesa de Montserrat (comarca del Baix Llobregat, província de Barcelona) en Cataluña, durante una sesión de anillamiento matinal. Su estado es bueno, con un peso de 8 gramos y un código Euring 2 para grasa y músculo.

Después de 456 días, este pequeño y joven pájaro aparece a 1.793 kilómetros de distancia en línea recta. Un buen viaje desde la que quizas fue su zona de nacimiento a la zona de invernada.

___________________

Common chiffchaff (Phylloscopus collybita) ringed on October 11th, 2020 in Ballerum (Thiested, Region Nordjylland) in Denmark. It’s a first yeard bird (born in 2020) .

It’s recovery on Desember 11th, 2021 in Olesa de Montserrat (Baix Llobregat, Barcelona) in Catalonia during a birding ringing session in Llobregat river. It’s in a good condition (Euring code 2 for fat and muscle)

After 456 days, this little and young bird appears 1.793 kilometers away in straigth line. A good travel from its possible breeding zone to the wintering zone.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s